Міжрегіональна студентська гра КВН знову в ЧерніговіКвітневий студентський КВН в Чернігові є однією з добрих традицій нашого міста. 16 квітня у Міському палаці культури відбулася Міжрегіональна гра КВН, організатором якої виступив профком студентів Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка. Цього разу до участі в турнірі зголосились команди з п’яти міст України.

Запальні, драйвові та несподівані жарти лунали в цей вечір зі сцени Міського палацу культури у виконанні команд:

  1.  “Дуракам закон не писан” (м. Ніжин)
  2. ”Любимая” (м. Суми)
  3. ”Артем, Андрей и Арамис” (м. Чернігів)
  4. ”Дефіцит” (м. Тернопіль)
  5. “Сборная трудовиков и физрук” (м. Чернігів)
  6. “ОНУки Іллі” (м. Одеса)
  7. “Касабланка” (м. Чернігів)

В програмі гри було три конкурси: “Привітання”, “Триатлон” та “СТЕМ”. В першому з них кожна команда намагалась показати свою індивідуальність через жарти. Справжня боротьба почалась в конкурсі “Триатлон”, де суперечка точилась між командами “Дефіцит” та “Любимая”. Перемогу на цьому етапі гри отримав Тернопіль. Вважають, що “СТЕМ” — це найбільш важкий конкурс для команд КВН, але і в ньому всі учасники проявили себе з кращої сторони.

За результатами гри перемогу отримала жіноча КВН-команда “Любимая” з м. Суми. Дівчата по-справжньому запалили зал та переконали членів журі своїми жартами та мініатюрами.

Марина Ячна
заступник голови профкому студентів Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка

Міжрегіональна студентська гра КВН знову в Чернігові

Міжрегіональна студентська гра КВН знову в Чернігові

Міжрегіональна студентська гра КВН знову в Чернігові

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>