IMG-e71aff14e7829ed8e49afc11c6d04cd2-VНещодавно  у режимі відеоконференції відбулася нарада голів організаційних ланок Чернігівської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України. Необхідність проведення такого заходу викликана  рішенням президії  комітету про організацію оздоровлення членів Профспілки та членів їх сімей влітку 2023 року та проведенням обласної Спартакіади.
Відкрила нараду Тетяна МАТВЕЄВА – голова обласної організації. Вона ознайомила голів організаційних ланок з пропозиціями щодо оздоровлення членів Профспілки  та термінами заїду у пансіонат «Пролісок» м. Трускавець, умовами оплати путівок. Зокрема, обласний комітет оплачує члену Профспілки  1/3 вартості путівки.IMG-1d44f5870e700f44190ced59242631a3-V
Голова організації повідомила, що з метою організації  відпочинку   дітей членів Профспілки обласний комітет уклав договір з дитячим табором «Водограй», який знаходиться у Мукачівському районі Закарпатської області, і запропонувала усім бажаючим подати заяви на оздоровлення дітей. Частину вартості дитячої путівки та половину вартості проїзду здійснює обласний комітет.
Наступне питання наради стосувалося проведення обласної Спартакіади. З метою зміцнення здоров’я членів Профспілки та створення умов для підняття рівня фізкультурно-оздоровчої роботи в колективах президія комітету прийняла рішення провести її на початку червня. Голови організаційних ланок ознайомилися  з Положенням про проведення Спартакіади, програмою змагань з видів спорту,  основними вимогами до складу команд та зобов’язалися визначитися щодо участі своїх представників  у змаганнях.
На нараді також піднімалися важливі питання, які стосуються діяльності організаційних ланок в умовах сьогодення. Відбулося обговорення учасниками наради усіх поставлених питань.

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>