instagram-post-1

12 серпня відзначається День молоді – свято шаленої енергії, натхнення та невичерпного потенціалу! Ця дата обрана не випадково, адже саме 12 серпня 1999 року Генеральна асамблея ООН встановила Міжнародний день молоді.

Це свято підкреслює важливість молоді у захисті країни, відбудові майбутнього, їхню здатність змінювати світ на краще.

Енергійні, сміливі, активні й креативні – з Днем молоді вас!

Попри все, у цей надскладний час, ми вітаємо українську молодь і бажаємо впевнено йти до своєї мети, прагнути якнайкраще реалізувати потенціал своїх можливостей для свого добробуту та добробуту усієї України!

Наша молодь сьогодні захищає Україну від окупантів у лавах ЗСУ, волонтерить, допомагає й працює разом задля нашої перемоги!

Саме вам, молодим українцям, відбудовувати нашу країну, творити нове життя в мирі та процвітанні.

Нехай кожен ваш день буде сповнений нових можливостей і досягнень. Рухайтеся вперед, робіть сміливі кроки та вписуйте свої імена в історію гідними вчинками і яскравими справами!

Заповнюйте своє життя успіхами, радістю та незабутніми моментами. Нехай кожен рік молодості буде сповнений нових перспектив і насичених барвами.

 

Відділ роботи з молоддю ЦК Профспілки

 

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>