usa-1-of-5Наприкінці липня у Хюстоні, США, відбувся 88 Національний з’їзд Американської федерації вчителів – AFT, який об’єднав понад 2300 делегатів зі всієї країни.

Під час загальної сесії президентка AFT Ренді Вайнгартен відзначила значні досягнення профспілки за останні кілька років, незважаючи на численні виклики, серед яких і несправедливі судові рішення, і політичні перепони та глобальна пандемія.

Завдяки переконанню, що об’єднання у професійну спілку – це шлях до поліпшення економічної мобільності та життя працюючих людей, кількість спілчан AFT зросла з 1,4 мільйона у 2008 році до 1,8 мільйона сьогодні. І як найбільше об’єднання AFT має вплив на вирішення питань у сфері освіти, охорони здоров’я та надання державних послуг.

В останній день з’їзду участь у його роботі взяла Камала Гарріс – віце президентка США, яка у своїй промові наголосила на важливості ролі профспілок у просуванні справедливих умов праці, кращої оплати, а також лікарняних і сімейних відпусток.

Делегати з’їзду АФТ переобрали Ренді Вайнгартен президенткою АФТ, Федріка Інгрема – секретарем-скарбником і Евелін Де Хесус – виконавчим віце-президентом.
usa-3-of-5

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>